Szanowny Konsumencie,
Radosz to firma rodzinna założona w 1997r.
Zanim jednak stała się firmą była - RODZINĄ, w której wszyscy gotowali Żurek, Buraczki, Kisili Ogórki, Marynowali Grzyby.
TA RODZINA NIESIE ZE SOBĄ RADOŚĆ z każdą chwilą, i nadal się rozwija, a główną motywacją jest zadowolony klient.
Dzięki kreatywności zespołu podnosimy jakość naszych produktów, dzięki czemu tworzymy wyroby naturalne, bez sztucznych dodatków i polepszaczy smakowych.
Stworzyliśmy dla Państwa elegancką, a zarazem prostą LINIĘ SMAK TRADYCJI, gdzie połączyliśmy Naturę i Tradycję.
Poprzez ciężką pracę, z czystym sumieniem możemy powiedzieć, że to nie przydrożny zakład, a GOSPODARSTWO - gdzie zamiast dymu, unosi się Zapach Świeżego Koperku, Czosnku, a tuż za rogiem Doskonałego Smaku Kiszonego Barszczyku Czerwonego.
Naszą dewizą jest Dobry Produkt, a Dobry Produkt powstaje tylko z Dobrego Surowca, dlatego te pochodzą od rolników
z Polski, z regionów gdzie prowadzi się Długoletnią Tradycję Upraw Zbieranych o Poranku, które są Selekcjonowane już na polu.
Głęboki Kolor i Pełen Naturalnej Słodyczy Smak, to Wyróżniki Naszych Produktów.
A wszystko po to, aby Nasz Klient miał Domową Kuchnię na wyciągnięcie ręki.
Ażeby osiągnąć cel, zawsze dokładamy wszelkich starań, począwszy od stosowania sprawdzonych Domowych Receptur, po dbałość o utrzymanie wykwalifikowanych pracowników.
Nieustanny rozwój i szkolenia pracowników, dostosowywanie Staropolskich Receptur do oczekiwań klientów oraz świadomość, że znakomity wyrób końcowy, a zarazem pracownicy stanowią najwyższą wartość naszej firmy - przestrzegamy zasady Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) oraz Systemu Zarządzania Jakością. Na każdym etapie produkcji dążymy do perfekcji, nie uznając kompromisów. Te działania są najbardziej znaczącymi symptomami naszego sukcesu.
W chwili obecnej nasze przetwory możecie Państwo spotkać na rynku krajowym w kilku hurtowniach oraz w sklepach Kawiks, jednak królują one na stołach przede wszystkim USA, Niemiec, Wielkiej Brytanii.